Even voorstellen

Ik ben Ebbo van Lieshout en ik ondersteun je graag met het correct uitvoeren van de financiële administratie. Hierdoor krijg je meer tijd om omzeturen te maken. Ook waak ik ervoor, dat je niet teveel belasting betaalt en ten slotte krijg je meer overzicht over de financiën zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. Ik dien je hierbij graag van advies.

Na de HEAO ben ik begonnen op de administratie van een bedrijf. Dat was toen nog op papier. Daar heb ik nog steeds plezier van, omdat ik de principes ken van de hedendaagse boekhoudprogramma’s. In de loop van de jaren ben ik doorgegroeid tot Assistent Controller van een dynamisch MKB bedrijf.  Zo heb ik ervaring opgedaan met de huidige regelingen. Het bedrijf verhuisde naar het buitenland, waardoor ik de kans kreeg om mijn eigen bedrijf te starten: E. van Lieshout administratie, later omgedoopt tot Ebboadmin.

Dankzij de online boekhoudpakketten zoals E-boekhouden en Snelstart kun je tegenwoordig samen met het administratiekantoor in een boekhouding werken.  Wil je ook ervaren hoe goed dat gaat, neem dan snel contact op.

webdesign Erik Dukker eduk.nl