Particulieren

De belasting heeft de jaarlijkse inkomensaangifte voor een groot deel geautomatiseerd.  Maar in uitzonderlijke situaties blijft de aangifte een hele puzzel. Hoe zit het met aftrekbaarheid van zorgkosten en giften, of bij verkoop en aankoop van een huis of bij een scheiding. Misschien ben je gewoon niet zo handig met de computer en heb je daarom moeite met je aangifte. Ook bij het aanvragen of wijzigen van toeslagen zoals Zorgtoeslag of Huurtoeslag help ik je graag.

Maak tijdig een afspraak. Dan is er nog tijd om de benodigde gegevens te verzamelen!

DIENSTEN VOOR PARTICULIEREN.TARIEF (INCL. BTW)
Inkomstenbelasting particulier€ 80,00
Inkomstenbelasting particulier met fiscaal partner€ 125.00
Huurtoeslag€ 50,00
Kindgebonden budget€ 50,00
Kinderopvangtoeslag€ 50,00
Zorgtoeslag€ 50,00
Middeling€ 50,00
 

Als u uw inkomstenbelasting door mij wilt laten verzorgen dan moet er een machtigingscode aangevraagd worden bij de belastingdienst:

  1. Maak eerst een afspraak! U kunt bellen naar 06-14631796 of een mail sturen naar info@ebboadmin.nl.
  2. In de regel vraag ik een machtigingscode voor u aan. U krijgt dan binnen enkele weken een brief van de belastingdienst met een code die u aan mij door moet sturen.

In sommige gevallen zal ik u vragen om zelf een machtigingscode aan te vragen, dit kan via de volgende procedure:

  1. Ga naar https://machtigen.digid.nl en klikt op “Log in met uw DigiD”. Vervolgens klikt u op “Iemand machtigen” en selecteert u de dienst. “Inkomstenbelasting over (het betreffende jaar)” Klik op  “volgende” en vervolgens op “Bevestig”. De code komt nu direct beschikbaar.  Print deze uit en stuur deze naar mij door.
  2. Beschikt u niet over een DigiD-code dan kunt u bellen naar de Belastingdienst via 088-123 65 55 op werkdagen van 8:00 tot 22:00 uur. Geef uw BSN-nummer door en vraag een machtigingscode aan. Het duurt circa 5 werkdagen voordat u deze thuis per post ontvangt. Stuur deze naar mij door.

U kunt bij mij langskomen maar ik kan ook bij u aan huis komen. Hiervoor wordt er € 25,00 voorrijkosten in rekening gebracht + € 0.28 per kilometer indien u buiten Tilburg woont.

webdesign Erik Dukker eduk.nl